Mario, zaakvoerder loopbaancentrum

"Als zaakvoerder van loopbaancentrum Wisl koos ik voor Heftig omdat het dé oplossing is om snel en eenvoudig een professionele website op te zetten tegen een betaalbare prijs. Zowel voor ons eigen bedrijf als voor onze leden is het een enorm grote meerwaarde."

Kan je jezelf even voorstellen?

Bij Wisl helpen we mensen slagen in hun missie, zowel op persoonlijk als op professioneel vlak. Dat doen we aan de hand van begeleiding, zowel individueel als in groep, opleidingen en workshops. Daarnaast is Wisl een lerend netwerk, waar ondernemers bij elkaar terecht kunnen om ervaringen uit te wisselen.

Wat is jouw ervaring met Heftig?

We merkten dat heel wat starters die bij ons langs kwamen, aarzelden om te investeren in een website. Terwijl dat als startende ondernemer net cruciaal is. Zelf hadden we erg goede ervaringen met Heftig. Dus besloten we om een opleiding aan te bieden waarbij we ondernemers leren hoe ze met het Heftig platform snel en eenvoudig een professionele en betaalbare website kunnen opzetten.

Ook voor Wisl betekent Heftig een grote meerwaarde. Dankzij de vaste structuur en het erg gebruiksvriendelijke CMS-systeem kunnen we gemakkelijk nieuwe opleidingen en workshops toevoegen, zodat ons aanbod op elk moment up-to-date is.

Bezoek de website van Mario:
www.wisl.be

Website laten maken die je makkelijk zelf kan beheren?

Offerte aanvragen