Surf snel dankzij het kruimelpad!

Surf snel dankzij het kruimelpad!

13/07/2016 - 16:23

Op je website met Heftig hebben we automatisch een kruimelpad geïntegreerd en we hebben daar onze redenen voor...

Een kruimelpad bevordert de gebruiksvriendelijkheid van je website.

Elke surfer kent een kruimelpad en wordt bijgevolg ook heel veel gebruikt. Bezoekers vinden op die manier sneller wat ze zoeken.

Dankzij het kruimelpad weet de bezoeker waar hij zich bevindt op de website. Daarnaast komt ook de structuur van de website beter naar voor en vindt de bezoeker sneller zijn weg doorheen je website.

Bezoekers die op een bepaalde pagina van je website komen via zoekmachines weten ook meteen waar ze zich precies bevinden op de website. Het is dan een fluitje van een cent om door te klikken naar andere pagina's op je website!

Met een kruimelpad zal je website beter gevonden worden in zoekmachines.

Zoekmachines zoals Google vinden een goede structuur van je website van erg groot belang. Als de structuur tevoorschijn komt dankzij een kruimelpad, dan zullen zoekmachines dit alleen maar toejuichen.

Bovendien zijn de woorden in het kruimelpad vaak ook zoekwoorden waarnaar bezoekers zoeken in zoekmachines. Die trefwoorden worden dan weer opgepikt door zoekmachines en zo scoort je website hoog in de zoekresultaten.

Als je een kruimelpad op je website hebt, kunnen zoekmachines die al meteen tonen in de zoekresultaten. Bezoekers vinden op die manier sneller wat ze vinden tussen de zoekresultaten en zullen dus ook sneller op jouw website doorklikken.

Heb je vragen over het kruimelpad?

Laat het ons weten!