Scoor met je webteksten in zoekmachines!

Scoor met je webteksten in zoekmachines!

14/08/2016 - 11:24

Goede webteksten zorgen ervoor dat je website beter gevonden wordt in Google. Bovendien geven ze jouw organisatie een professioneler imago. Voortaan kun je hiervoor een beroep doen op onze copywriting diensten!

Goede webteksten geven jouw bedrijf of organisatie een professioneler imago.

Voor je website werk je nu al een tijdje met Heftig, ons gebruiksvriendelijk platform waarmee je zelf de controle over je site behoudt en snel teksten kan toevoegen en aanpassen. Technisch gezien bevat Heftig de nodige functionaliteiten op vlak van SEO (Search Engine Optimization), die je helpen om goed te scoren in zoekmachines zoals Google.

Wist je dat je website nog beter gevonden kan worden met de juiste teksten?

Helaas heb je zelf niet altijd de tijd of juiste expertise voor het schrijven van webteksten. Je kan vanaf nu terecht bij onze copywriter om de teksten van je website te (her)schrijven. Zo ben je zeker dat je website vlot leesbaar is en bovendien optimaal gevonden wordt in de zoekmachines.

5 redenen om samen te werken met onze copywriter:

  1. Goede webteksten schrijven neemt heel wat tijd in beslag, en die heb je zelf vaak niet. Onze copywriter schrijft met veel plezier de teksten die bij jou organisatie passen. Dit gaat doorgaans sneller dan wanneer je dit zelf doet. Het gevolg: een zee van tijd om je toe te spitsen op jouw kerntaken.
  2. Onze copywriter werkt voor bedrijven en organisaties in diverse sectoren en is hierdoor van alle markten thuis. Hierdoor kan de tekschrijver zich makkelijk verdiepen en inleven in de materie, thematiek of problematiek van jouw bedrijf of organisatie.
  3. Onze copywriter kan flexibel en snel werken. In amper een paar dagen zijn je webteksten klaar. Als je correcties doorgeeft, dan past onze copywriter dit snel aan.
  4. Onze copywriter maakt geen taalfouten. Nooit, never, jamais! Als je jouw teksten laat schrijven door onze copywriter, kan je gerust zijn: het eindresultaat is een perfecte, foutloze tekst.
  5. Goede teksten dragen bij tot het professionele imago van je onderneming. Teksten die met haken en ogen aan elkaar hangen geven geen al te goede indruk. Met goede webteksten kom je over als een op en top professionele organisatie!

Wil jij ook webteksten die scoren in zoekmachines?

Contacteer ons!