Koppel je website aan Teamleader CRM

Koppel je website met Teamleader!

17/07/2018 - 12:00

Alle websites van Heftig kunnen eenvoudig worden gekoppeld aan Teamleader. Elk formulier op je website kan worden ingesteld als web-to-lead formulier. Heftig zorgt ervoor dat online leads automatisch opgevangen worden in Teamleader. Bovendien kan je in Teamleader automatisch een account manager en tag toekennen per formulier.

Wat is Teamleader?

Teamleader is een Software-As-A-Service voor KMO’s. Teamleader biedt CRM, facturatie, projectplanning en sales tracking in één overzichtelijke tool. Teamleader biedt een praktisch oplossing met ondersteunende service om bedrijfsprocessen te stroomlijnen.

Over Heftig

Heftig biedt professionele websites met tal van mogelijkheden aan voor slechts één euro per dag. Heftig is erg gebruiksvriendelijk en gemakkelijk. Gebruikers kunnen hun website eenvoudig zelf aanpassen of beheren. Heftig is de ideale oplossing voor ondernemingen en organisaties die een gebruiksvriendelijke website nodig hebben.

Hoe kan ik mijn website koppelen met Teamleader?

Alle websites van Heftig kunnen eenvoudig gekoppeld worden met Teamleader. Je leest er alles over in onze online handleiding.

Je website koppelen met Teamleader is kinderspel!

Gratis demo aanvragen