Heftig vervolgt overnamereeks met designerLab

13/08/2021 - 11:02

Heftig haalt met de overname van websitebouwer designerLab zijn zesde overname binnen. Hiermee versterkt het Website-as-a-Service platform zijn klantenportefeuille, bestaande uit kmo’s, zelfstandigen en vrije beroepen, met 32 extra klanten. Met de overname verzorgt Heftig ook de continuïteit van de websites die designerLab 20 jaar lang maakte.

Vertrouwen van designerLab

“20 jaar geleden begon ik met websites bouwen” zegt Ward, zaakvoerder van designerLab. “Op maat gemaakte platformen waarmee mijn klanten online scoorden, gevonden werden en ondernamen. Maar na 20 jaar was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Daarom zocht ik afgelopen periode naar een goede partij die de dienstverlening van designerLab op gelijkaardige manier verderzet. In Heftig’s kant-en-klare website oplossing voor kleine en middelgrote bedrijven vond ik die partner.”

Heftig website als duurzame oplossing

Thijmen Van Langenhoven van Heftig: “Een Heftig website veroudert nooit. We updaten alle platformen met de laatste beveiliging- en functionele updates. Onze klanten genieten zo van een gebruiksvriendelijk platform dat als nieuw is. Bovendien is het platform makkelijk te gebruiken waardoor zelfstandigen, KMO’s en vrije beroepen hun website zelf efficiënt maken en beheren, al kunnen ze ook beroep doen op de website support van de Heftig experts”

Persoonlijk platform

Hoe meer gebruikers, hoe meer het Heftig platform evolueert. Continu nieuwe functionaliteiten, integraties en design mogelijkheden zijn het resultaat van klantenfeedback. Op die manier zijn Heftig websites ook op maat gemaakt, maar dan met designs en functionaliteiten die klanten écht nodig hebben om online te scoren.

Ambitieuze toekomstplannen

De overnames die Heftig de afgelopen jaren realiseerde, zijn een strategische keuze. “We willen verder blijven groeien en hebben internationale ambities. We zijn dan ook heel bewust op zoek naar nieuwe overnames, zowel in binnen- als buitenland”, aldus zaakvoerder Maarten De Block.