Extra spamfilter op webformulieren!

Extra spamfilter op webformulieren!

17/01/2019 - 13:30

Websites worden vaak bezocht door zogenaamde 'spambots'. Dit zijn autonoom opererende stukjes software die ontworpen zijn om ongewenste e-mailberichten te versturen via formulieren op websites. Er zijn wereldwijd honderduizenden spambots actief. Het is daarom belangrijk dat elk formulier op je website voldoende beschermd is en blijft tegen bestaande en nieuwe spambots.

Hoe gaan spambots te werk?

Spambots bezoeken websites en vullen elk formulier dat ze tegenkomen automatisch in. Hun bezoek is technisch vaak te blokkeren, maar jammergenoeg worden spambots steeds intelligenter. Het is daarom belangrijk dat de broncode van elk formulier op je website blijft evolueren. Enkel op die manier blijven formulieren beschermd tegen spam.

Heftig beschermt je formulieren tegen spambots!

Heftig wordt vandaag gebruikt voor de websites van honderden bedrijven en organisaties. Op basis van hun feedback laten wij de broncode van Heftig dagelijks evolueren. Zo proberen wij o.a. de formulieren op hun websites zo goed mogelijk te beschermen tegen spambots.

Tot op heden lukte dit ons behoorlijk goed. Zo'n 93% van alle spambots werden automatisch geblokkeerd. Enkel de meest intelligente spambots, die amper van echte bezoekers te onderscheiden waren, konden we tot op heden niet blokkeren. Dit probleem is sinds vandaag opgelost.

Alle formulieren op alle websites van Heftig zijn nu automatisch beveiligd tegen alle gekende spambots. Heftig! Niet?

Over Heftig

Heftig biedt professionele websites met tal van mogelijkheden aan voor één euro per dag.

Heftig is erg gebruiksvriendelijk en gemakkelijk. Je kan je website eenvoudig zelf aanpassen of beheren.

Heftig is de ideale oplossing voor jouw onderneming of organisatie.

Met Heftig blijft je website beveiligd tegen spambots!

Gratis proefperiode aanvragen