Chat met je websitebezoekers

Chat met je websitebezoekers!

20/08/2018 - 11:53

We hebben het mogelijk gemaakt om te chatten met je websitebezoekers. Chatten zorgt ervoor dat je je bezoeker persoonlijk en snel kan helpen. Om te chatten met je bezoeker kan je Smartsupp integreren op je website.

Wat is Smartsupp?

Smartsupp is een chatfunctie die je kan gebruiken op je website om je bezoekers te benaderen. Via chat op je website wordt je bezoeker persoonlijk en op zijn maat geholpen. Met Smartsupp krijgt de chatbeheerder een mooi overzicht van alle bezoekers dankzij een gebruiksvriendelijk dashboard. Er worden ook video-opnames gemaakt en bijgehouden die ervoor zorgen dat je perfect ziet en weet waar je bezoeker heeft geklikt en welke pagina’s hij heeft bezocht. Zo kan je perfect inspelen op de behoeften van je bezoeker.

Over Heftig

Heftig biedt professionele websites met tal van mogelijkheden aan voor slechts één euro per dag. Heftig is erg gebruiksvriendelijk en gemakkelijk. Gebruikers kunnen hun website eenvoudig zelf aanpassen of beheren. Heftig is de ideale oplossing voor ondernemingen en organisaties die een gebruiksvriendelijke website nodig hebben.

Hoe kan ik mijn website koppelen met Smartsupp?

Het is eenvoudig om snel aan de slag te gaan met de chatfunctie op je website. Het enige wat je nodig hebt om je website te koppelen met Smartsupp, is een account op Smartsupp. Hoe je daarna verder moet, kan je lezen in onze handleiding.

Wil jij ook graag chatten met je websitebezoeker?

Gratis demo aanvragen