Nieuws

Heftig realiseert vijfde overname in vijf jaar tijd

08/07/2021 - 15:05

Heftig groeide sterk de afgelopen vijf jaar. Het online platform voor bedrijven en organisaties die makkelijk zelf hun eigen website willen maken en beheren, breidt zijn klantenbestand sterk uit na de overname van 2trees uit Beernem. Het is de vijfde overname voor Heftig na Acoma, Websites voor Kmo’s, Vizion design en Netcode.

Lees meer

Heftig update: twee verschillende e-mailadressen

29/06/2021 - 10:08

Soms werk je met een persoonlijk e-mailadres op je website of zijn contactgegevens niet relevant Daarom voerden we een aanpassing uit waardoor je twee verschillende e-mailadressen kan gebruiken. Een voor de formulieren en een voor je contactadres.

Lees meer

Google 💖 Heftig deel 1: Inhoud voor alles

19/04/2021 - 15:24

Proficiat! Met Heftig heb je een fantastische site! Nu nog bovenaan in de zoekresultaten staan én bezoekers aantrekken. In deze reeks leggen we je uit hoe je jouw website kan laten scoren in Google. In dit eerste deel draait alles rond: de inhoud.

Lees meer

Website update: nieuwe fullscreen headers

15/01/2021 - 11:22

De header van je website is belangrijk. Het is het eerste dat de bezoeker ziet. De drie nieuwe Heftig header designs vallen nog beter op en spreken nog meer aan. Met de juiste boodschap en Call-To-Action (CTA) gids je bezoekers vlot naar de juiste informatie en/of actie.

Lees meer

Formulieren nu nog beter beschermd tegen spam!

29/06/2020 - 11:31

Je kent ze wellicht wel, die vervelende spamberichten die via de formulieren op je website binnensluipen in je mailbox. We blijven Heftig verder optimaliseren en voegden onlangs een extra spamfilter toe op alle formulieren. Zo is jouw website nog beter beschermd.

Lees meer
Abonneren op Nieuws

Over Heftig

Heftig is een handige online tool waarmee je eenvoudig zelf je website kan bouwen en beheren! Geen zorgen! Wij helpen je bij opstart en bieden gratis ondersteuning. Daarnaast zorgen we ervoor dat jouw website steeds modern, veilig en technisch up-to-date blijft.

Op zoek naar een mooie website die je eenvoudig zelf kan beheren?

Offerte aanvragen