Nieuws

Formulieren nu nog beter beschermd tegen spam!

29/06/2020 - 11:31

Je kent ze wellicht wel, die vervelende spamberichten die via de formulieren op je website binnensluipen in je mailbox. We blijven Heftig verder optimaliseren en voegden onlangs een extra spamfilter toe op alle formulieren. Zo is jouw website nog beter beschermd.

Lees meer

Nieuw: Gebruik emoji's op je website! 👍 😃

19/06/2020 - 12:53

Het klinkt misschien banaal, maar emoji's worden meer en meer gebruikt op websites. Zeker op Sociale Media, maar ook op andere plaatsen wordt er meer en meer gebruik gemaakt van emoji's. Het was eerst voorbehouden aan chatberichten tussen vrienden en familie en komt als vervanging van de emoticons (denk aan ;-) :-D :-P ). Nu hebben we het veel meer visuele: 😉😃😛.

Lees meer

Gratis ondersteuning bij Heftig!

15/06/2020 - 10:27

Wist je dat je als gebruiker van Heftig steeds een beroep kan doen op gratis ondersteuning? Bij Heftig vinden we het belangrijk dat je alles uit je website haalt. We stellen dan ook heel wat informatie ter beschikking en staan steeds voor je klaar via verschillende kanalen.

Lees meer

Raad Heftig aan en word beloond!

01/06/2020 - 10:34

Ondertussen bestaat Heftig zo’n 5 jaar en lanceerden we ruim 500 websites voor meer dan 300 bedrijven en organisaties. En we blijven groeien. Mede dankzij tevreden klanten die maar al te graag vertellen waarom ze voor ons hebben gekozen. Dat doet ons natuurlijk erg veel plezier! We merken dat, eenmaal mensen Heftig kennen, ze ons vaak aanbevelen bij kennissen die op zoek zijn naar een oplossing voor hun website. We belonen onze fans dan ook graag voor hun enthousiasme.

Lees meer

Heftig organiseert online netwerkmoment!

30/03/2020 - 16:24

Al enkele jaren organiseert Heftig op regelmatige basis, samen met verschillende partners, netwerkevenementen in Vlaanderen. Eind 2019 bereikten we de magische kaap van 1000 unieke bezoekers. Omdat de coronacrisis het onmogelijk maakt om nog fysiek samen te komen, introduceren we deze week een online variant. Maak kennis met 'Online Coffee Break', een online netwerkmoment door en voor ondernemers in Vlaanderen.

Lees meer
Abonneren op Nieuws

Over Heftig

Heftig is een handige online tool waarmee je eenvoudig zelf je website kan bouwen en beheren! Geen zorgen! Wij helpen je bij opstart en bieden gratis ondersteuning. Daarnaast zorgen we ervoor dat jouw website steeds modern, veilig en technisch up-to-date blijft.

Op zoek naar een mooie website die je eenvoudig zelf kan beheren?

Gratis eerste versie aanvragen