Nieuws

Alle websites van Heftig krijgen regelmatig nieuwe updates en mogelijkheden, zo blijven alle websites van onze klanten steeds modern, veilig en technisch up-to-date!

Formulieren nu nog beter beschermd tegen spam!

Formulieren nu nog beter beschermd tegen spam!

29/06/2020 - 11:31

Je kent ze wellicht wel, die vervelende spamberichten die via de formulieren op je website binnensluipen in je mailbox. We blijven Heftig verder optimaliseren en voegden onlangs een extra spamfilter toe op alle formulieren. Zo is jouw website nog beter beschermd.

Lees meer
Nieuw: Gebruik emoji's op je website! 👍 😃

Nieuw: Gebruik emoji's op je website! 👍 😃

19/06/2020 - 12:53

Het klinkt misschien banaal, maar emoji's worden meer en meer gebruikt op websites. Zeker op Sociale Media, maar ook op andere plaatsen wordt er meer en meer gebruik gemaakt van emoji's. Het was eerst voorbehouden aan chatberichten tussen vrienden en familie en komt als vervanging van de emoticons (denk aan ;-) :-D :-P ). Nu hebben we het veel meer visuele: 😉😃😛.

Lees meer
Gratis ondersteuning bij Heftig!

Gratis ondersteuning bij Heftig!

15/06/2020 - 10:27

Wist je dat je als gebruiker van Heftig steeds een beroep kan doen op gratis ondersteuning? Bij Heftig vinden we het belangrijk dat je alles uit je website haalt. We stellen dan ook heel wat informatie ter beschikking en staan steeds voor je klaar via verschillende kanalen.

Lees meer
Raad Heftig aan en word beloond!

Raad Heftig aan en word beloond!

01/06/2020 - 10:34

Ondertussen bestaat Heftig zo’n 5 jaar en lanceerden we ruim 500 websites voor meer dan 300 bedrijven en organisaties. En we blijven groeien. Mede dankzij tevreden klanten die maar al te graag vertellen waarom ze voor ons hebben gekozen. Dat doet ons natuurlijk erg veel plezier! We merken dat, eenmaal mensen Heftig kennen, ze ons vaak aanbevelen bij kennissen die op zoek zijn naar een oplossing voor hun website. We belonen onze fans dan ook graag voor hun enthousiasme.

Lees meer
Heftig introduceert online netwerkevenement!

Heftig organiseert online netwerkmoment!

30/03/2020 - 16:24

Al enkele jaren organiseert Heftig op regelmatige basis, samen met verschillende partners, netwerkevenementen in Vlaanderen. Eind 2019 bereikten we de magische kaap van 1000 unieke bezoekers. Omdat de coronacrisis het onmogelijk maakt om nog fysiek samen te komen, introduceren we deze week een online variant. Maak kennis met 'Online Coffee Break', een online netwerkmoment door en voor ondernemers in Vlaanderen.

Lees meer
Abonneren op Nieuws

Betaalbare website laten maken?

Wil je een website laten maken die je daarna makkelijk zelf kan beheren? Wij maken en onderhouden de websites van bijna 1000 ondernemers, bedrijven of organisaties in Vlaanderen.

Website laten maken die je makkelijk zelf kan beheren?

Gratis eerste versie aanvragen