Nieuws

Heftig vervolgt overnamereeks met designerLab

13/08/2021 - 11:02

Heftig haalt met de overname van websitebouwer designerLab zijn zesde overname binnen. Hiermee versterkt het Website-as-a-Service platform zijn klantenportefeuille, bestaande uit kmo’s, zelfstandigen en vrije beroepen, met 32 extra klanten. Met de overname verzorgt Heftig ook de continuïteit van de websites die designerLab 20 jaar lang maakte.

Lees meer

Wat zijn metatags en hoe helpen ze mijn website scoren?

09/08/2021 - 09:02

Elke pagina op een professionele website bevat zogenaamde 'metatags'. Dit zijn tientallen kleine stukjes code die externe sites, zoals Google of Facebook, vertellen wat er op die pagina te vinden is. Geen paniek, om je tijd te besparen, genereert Heftig automatisch metatags wanneer je een pagina op je website aanmaakt. Indien nodig, kan je deze metatags steeds manueel optimaliseren.

Lees meer

Heftig realiseert vijfde overname in vijf jaar tijd

08/07/2021 - 15:05

Heftig groeide sterk de afgelopen vijf jaar. Het online platform voor bedrijven en organisaties die makkelijk zelf hun eigen website willen maken en beheren, breidt zijn klantenbestand sterk uit na de overname van 2trees uit Beernem. Het is de vijfde overname voor Heftig na Acoma, Websites voor Kmo’s, Vizion design en Netcode.

Lees meer

Grote update op komst

29/06/2021 - 20:31

Een van de vele voordelen van Heftig? Dankzij de voortdurende ontwikkeling is je website op elk moment technisch up-to-date. Bovendien voegen we regelmatig nieuwe mogelijkheden toe op basis van feedback van onze gebruikers en blijven we zo het platform verder verbeteren. Momenteel werken we aan een grote update. Zo haal jij binnenkort nog meer uit je website!

Lees meer

Heftig update: twee verschillende e-mailadressen

29/06/2021 - 10:08

Soms werk je met een persoonlijk e-mailadres op je website of zijn contactgegevens niet relevant Daarom voerden we een aanpassing uit waardoor je twee verschillende e-mailadressen kan gebruiken. Een voor de formulieren en een voor je contactadres.

Lees meer
Abonneren op Nieuws

Over Heftig

Heftig is een handige online tool waarmee je eenvoudig zelf je website kan bouwen en beheren! Geen zorgen! Wij helpen je bij opstart en bieden gratis ondersteuning. Daarnaast zorgen we ervoor dat jouw website steeds modern, veilig en technisch up-to-date blijft.

Op zoek naar een mooie website die je eenvoudig zelf kan beheren?

Offerte aanvragen